tiistai 15. tammikuuta 2013

Huis Orlando

Vihdoin viimein minulla on omakin nukkekoti! Joulupukki teki oharit, joten tilasin joulun jälkeen itse itselleni talon Tiriinan lahjapuodista. Talo on pieni ja hyvin simppeli, mutta tästä on hyvä aloittaa – vähän mietin, että pitäiskö näitä tilata muutama lisää, että saisin aikaan rivitalon hollantilaiseen tyyliin.

Orlando (ent. Urho) on näet eläköitynyt merimies, italialaista syntyperää. Hän asuu vaimonsa Miriamin kanssa kanaalin varrella jossakin Amsterdamin liepeillä.

Kuva/picture: http://sojournwithstacey.files.wordpress.com

Talo on ihan alkutekijöissään, vasta testikasattu ja tapetointimerkinnät tehty. Keskikerroksen takaseinän sain jo tapetoitua, kun oli sopiva skräppipaperi valmiina. Orandon talo on siis kolmikerroksinen: alakerrassa eteinen ja tupa, keskikerroksessa oleskelutilat ja vintillä makuuhuone, ehkä toilettikin, jos mahtuu.Talo on valkoista mdf-levyä, ja portaat oli valmiiksi valkoisiksi maalatut, ja alakerran lattia on tumma. Katto on tummaa paanumaista pintaa.

At last I have a dollhouse of my own! Santa didn't bring me anything so I bought one to my self. This is a really simple design made of white mdf-board. I've assembled it so that I can make all the markings for wallpapers correctly in place and then I will take it down again for renovation. I had scrapping paper perfect for the middle floor (which will house the living room) but the rest has to be bought. The ground floor will be kitchen and in the attic they will have their bedroom.

And just like that, Urho and Mirjami changed nationality! Now they are Dutch and named Miriam and Orlando, who is a former sailor with his roots deep in southern Italy. They live on the outskirts of Amsterdam by the canal.

I haven't even started this properly and already I'm dreaming of having at least three of these houses tightly next to each other as row houses are supposed to..!

2 kommenttia:

  1. siitä se sit taas lähtee ;) Onnea matkaan ja onnea Orlandolle ja Miriamille uudesta kodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa, kun on vihdoin oma talo, ettei tarvitse jatkuvasti lasten taloilla leikkiä. Ne kun aina heti sekoittaa kaiken, kun just olen saanut paikat kuntoon ja tavarat "oikeille" paikoille... ;)

      Poista