sunnuntai 9. joulukuuta 2012

7-8-9


Seitsemännen luukun kätkemä aarre on pikkuinen, luminen kuusi Ireneltä. Kahdeksas luukku on Minnan, sieltä tuli massasta tehty pieni käsilaukku, kaula- ja rannekorut, sekä viisi tyttöprinttiä (nyt en millään muista, kenen hahmoja nämä olivat - itselläkin oli näitä 80-luvulla..?). Luukusta numero 9 sain Jarmiinalta Pienestä talosta kolme hienoa mattoa sekä jouluisen kukka-asetelman hyasintteineen (hyvä että nukkiksessa voi hyasinttia sentään pitää, 1:1-elämässä olen sille tosi allerginen..). Kiitos kaunis luukkujen laittajille!

This is a post about the 7th, 8th and 9th surprise. A cute christmas tree from Irene, a purse, bracelets and some prints from Minna and three nice carpets and a christmas flower arrangement from Jarmiina. Thank you so much!

2 kommenttia:

  1. Minimaailma on muutenkin kiitollisempi paikka. Voi sisustaakkin toisin kuin tosielämässä, ja täällä ei tiskit ja pyykit kasaannu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, ja tänne voi tosiaan paeta ja hautautua silloin - kuten viime päivinä - kun todellisuus on liian kurjaa. Kun vielä saisi sen oman nukketalon, että olisi paikka kaikille ihanuuksille..!

      Poista