perjantai 21. joulukuuta 2012

16-17-18-19-20

Nyt tuleekin paljon luukkuja samaan postaukseen! On ollut vähän 1:1-kiirus peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikoiden parissa, puhumattakaan tyttären hevostallista, joka on edelleen palasina huolimatta yökahteen asti venyneistä iltatöistä... Mutta miten ihanaa on ensimmäiseksi aamulla avata pieniä paketteja!


16. luukku toi terveiset Maritalta. Paketista löytyi hieno henkilövaaka ja iso pino kauniita kuvia ripustettaviksi nukkekodin seinälle. Hienoja ovat, kiitos!


Anne oli kätkenyt 17. pakettiin ihania kankaita: pikkuruutuista puuvillaa, kahta harmaata juhlavaa ja ylellisen pehmeää samettipintaa. Kiitos!


18. luukkukin tuli Annelta, ja sieltä löytyi hauska maustehylly purkkiaihioineen. Hieno homma, tämä pääsee sitten joskus Mummolaan! Kiitos tästäkin ihanuudesta!


Jaana lähetti 19. luukkuun hilpeän keltaisen kakun. Kiitos, Jaana!


20. luukku on hyvin ajankohtainen, sillä meillä on ohjelmassa niin 1:1-elämässä kuin nukkekodissakin joulukuusenkoristelua. Sari oli taiteillut pienet pallokoristeet, kimallenauhat ja tonttulakin, sekä latvatähden, joka ei näy tässä, mutta löytyy Jouluhuoneen kuvista. Suurkiitokset, Sari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti