torstai 21. helmikuuta 2013

Matkamuisto-vaihdon askartelut / The things I made for the souvenir-swap
Meillä oli FB:n Nukkekotiharrastajien Sari V:n kanssa kahdenkeskinen swap, jossa aiheena oli matkamuistot. Yllä Sarille tekemistäni kolmesta tuliaisesta kaksi: bonsai-puu Japanista ja intiaanipäähine Kansasista, USAsta. Ohjeen päähineeseen mukailin Maria Malmströmin ohjeesta.

Postaan Sarin tuliaisista myöhemmin!

We had a swap just the two of us with Sari V (from FB's dollhouse hobby-forum) with a souvenir theme. Here you can see two of the three souvenirs I made for Sari: a bonsai from Japan and a Native American headpiece from Kansas, USA. I used Maria Malmstörm's tutorial as my guide with the headpiece.

I will post pictures of Sari's souvenirs later!


3 kommenttia:

  1. Tosi hieno idea tämä matkamuisto-vaihto. Olet saanut kivoja muistoja. - Kysyn vielä siitä arvonnasta. Toivon, että vastaisit minulle, olinko minä "se Kati" joka oli 3. voittaja arvonnassasi vaiko joku muu. Edellisessä kommentistasi jäi epätietoinen olo. osoitteni on kati.rauhaniemi@gmail.com. Terveisin Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Vastasin jo aiemminkin, ja jätin mielestäni meiliosoitteenkin mutta minä laitan sinulle viestiä osoitteeseesi kun pääsen koneelle :) En voi mitenkään varmasti itse tietää oletko sinä Kati, koska minulle näkyy lukijana vain profiili nimeltä Kati. Mutta uskon sen kyllä olevan sinä! Laitan meiliä!

      Poista