lauantai 24. marraskuuta 2012

Härkää sarvista / Bull by it's horns

Viime yön ja tän illan tuotosta. Aloitin mummoni kuvan kanssa, mutta puolivälissä huomasin, että tästä tuleekin vaari. Onpa kivaa puuhaa, mutta niskat auts!

Here's the result from hard work during last night and this evening. I begun with a picture of my grandmom but half way there I realized that it is going to be granddad. What a nice way to spend one's time but ouch, my neck!Kyllä tämä jonkin verran muistuttaa Väiski-vaaria, mutta myös Kylmän Ringin Vern Schillingeriä - pelottavaa! En tiedä vielä kelpuutanko tätä Mummolaan, mutta aika tyytyväinen olen lopputulokseen kuitenkin, olihan tämä ihka eka miniveistokseni ikinä.

There's some resemblance to my granddad but also some to Oz's Vern Schillinger which is scary..! I'm not sure yet will he be living in the Granny's house but I'm quite pleased anyhow since this was my very first mini sculpture.

6 kommenttia:

 1. Todella ilmeikäs. Paistoitko sisälle ensin pallon vai teitko kokonaan tuoreesta fimosta?

  Laita ihmeessä lisää kuvia tekovaiheista, niin minäkin uskaltaudun avaamaan pakettini (on odottanut ties kuinka monta vuotta laatikossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin ensin tehdä kokonaan tuoreesta, mutta takaraivo lytistyy niin herkaästi. Päädyin sitten paistamaan siinä vaiheessa, kun pään aihio oli tehty ja silmäkuopat painettu + alaleuan ja huulten kohdalla aukko.

   Olen tehnyt näitten ohjeiden avulla:

   http://www.youtube.com/user/Twinessence

   Niissä naisnuken muotoilussa käytetään lasisilmiä (joita mulla ei ole) ja miesnukke tehdään kokonaan muovaillen.

   Katson olisko mulla lisää vaiheita kuvattuna - seuraavaksi pitää muistaa ottaa jokaisesta vaiheesta :) Mutta rohkaisen yrittämään vaan - mä myttäsin kasvot kolmeen kertaan matkan varrella ja aloitin uudestaan. Aikaa tuossa meni varmaan kuutisen tuntia ja on niin koukuttavaa, ettei millään malttaisi laskea käsistään. Melkein haastavinta on puhtaus: vaikka kuurasin kädet ja työskentelypaikan, niin jostain lentelee pienenpieniä karvoja ja hiutuja vahaan ja niitä pitää sit poistella.

   Poista
 2. Tosi luonnollisen näköinen jo tässä vaiheessa! Vau

  VastaaPoista
 3. Komea mies tulossa!♥
  Kiitos vinkeistä, ehkä joku päivä uskallan minäkin kokeilla. Vielä dottelen, että mun härälle kasva ne sarvet. ;D

  VastaaPoista
 4. tosi hieno, eipä uskoisi ettet ole aiemmin tehnyt!

  VastaaPoista